hieronder vindt u een aantal natuurlijke erectiemiddelen

voor een aangenaam sexleven

 

 

 

XXL Caps Booster For Men 30pcs

XXL CAPS BOOSTER Voedingssupplementen - XXL caps met L-arginine, zink, selenium en taurine.De bijzondere combinatie van L-arginine, vitamine C, zink & taurine versterkt de man van binnenuit. Dient voor langere tijd te worden gebruikt, maar kan ook kort van tevoren worden ingenomen

€ 39,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Exxtreme Power Caps 1X2 Stk

HOT EXXTREME POWER CAPS Het belangrijkste actieve ingrediënt van eXXtreme power caps is afkomstig van kardemomwortels, die door inheemse Zuid-Amerikanen al eeuwenlang als versterkingsmiddel worden gebruikt. Verder bevatten deze doppen ook guaranapoeder. Guarana is verkwikkend en verfrissend, stimuleert, verscherpt de waarneming en kan ook het uithoudingsvermogen vergroten.

€ 9,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Prorino Potency Caps Him

PRORINO POTENCY CAPS for Men: Het voedingssupplement voor de man. De hoge concentratie rode ginseng, Maca, L-arginine & Damiana kan pure kracht geven!

€ 9,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

CoolMann Testoboost 40 pcs

CoolMann Testoboostmet Tribulus Terrestris. Bevordert seksuele capaciteit.Kenmerken:- Tribulus Terrestris ondersteunt de gezondheid van de voortplantingsorganen- Tribulus Terrestris ondersteuning van de seksuele activiteit.- Saw Palmetto is goed voor de prostaat.De unieke tabletten van CoolMann Testoboost bevatten een uitgebalanceerde samenstelling van ingrediënten die specifiek zijn geselecteerd op het bevorderen van de mannelijke gezondheid. Tribulus Terrestris ondersteund onder ander de bloedtoevoer wat een positieve invloed kan hebben op de doorbloeding van de penis. Daarnaast bevat CoolMann Testoboost diverse werkzame bestanddelen die seksueel verlangen bevordert .

€ 29,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Erectavit Erection Stimo 2pcs

Erectie Stimulator - Indicaties: 1 of 2 capsules ongeveer een uur voor het gewenste tijdstip. Het is raadzaam om met 1 capsule te beginnen en uw reactie te testen. Niet meer dan 2 capsules per 24 uur innemen. Aanbevolen dosis niet overschrijden.

€ 9,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

V-Activ Caps For Men 20Pcs

Voedingssupplementen voor mannen met natuurlijke actieve ingrediënten. Guarana is verkwikkend en verfrissend, het stimuleert en verscherpt de waarneming en kan het uithoudingsvermogen vergroten. Piperine zit in zwarte peper - peper heeft magische krachten en kan zowel als afrodisiacum als stimulerend middel voor de bloedcirculatie werken - het scherpt je zintuigen. V-ACTIV Caps werken om gebrek aan lust bij mannen te voorkomen, omdat een functionerend seksleven de basis is voor elke intacte en vervulde relatie.

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Ero Men Energy Caps 5Pcs

ENERGIE CAPS actieve mannen: Het belangrijkste actieve ingrediënt kardemomwortelextract staat al eeuwen bekend als een tonicum bij de Zuid-Amerikaanse inboorlingen. Ook inbegrepen deze caps Guarana, die stimuleert en verfrist, de waarneming stimuleert en verscherpt en het uithoudingsvermogen kan vergroten

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Venicon For Men 4pcs

Venicon For Men met Ginseng, helpt de erectie te verbeteren.Kenmerken:- Maca stimuleert seksueel verlangen- Ginseng helpt de erectie te verbeteren- Tribulus Terrestris bevordert seksuele capaciteit- Zink draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed - Niacine activeert je natuurlijke energie in het lichaamVenicon For Men ondersteunt natuurlijke wijze de seksuele prestaties. Deze unieke formule op basis van kruiden, vitamines en mineralen, biedt een optimale ondersteuning voor het lichaam. Venicon For Men heeft een positief effect op het libido, ondersteunt de erectie, het uithoudingsvermogen en de seksuele capaciteit.

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

Penisex Capsules 32pcs

PENISEX capsules voor mannen vormen een voedingssupplement dat speciaal werd ontwikkeld voor HEM - voor de ondersteuning van de seksualiteit specifiek op het vlak van de voeding. PENISEX capsules voor mannen bevatten o. a. cafeïne, plantenextracten, vitamines en sporenelementen. Cafeïne kan het lichamelijke uithoudings- en prestatievermogen verhogen, terwijl foliumzuur bijdraagt tot een vermindering van de vermoeidheid. Het sporenelement chroom ondersteunt een normale stofwisseling van macrovoedingsstoffen. Selenium ondersteunt een normale spermavorming en zink ondersteunt de normale functie van het immuunsysteem en ook het behoud van een normale testosteronspiegel in het bloed. Vitamine C draagt bij tot een verminderde vermoeidheid en ook een normale energiestofwisseling.

€ 21,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen

 

Videotheek 18+

TELEFOON: 043 3626769

openingstijden: dinsdag,woensdag,donderdag en vrijdag van 13.00-18.00 uur

zaterdag van 12.00 -17.00 uur

email:vid18plus@hotmail.com

ADRES: Dorpstraat 108 6227 br Maastricht

KvK: 14632238

BTW: 807388269B01

ONZE BANKREKENINGEN:

 

 NL42 INGB 0008373080


BE55 4566 4478 0144 ( voor Belgische klanten)