Liefdescrèmes voor man of vrouw

wij verkopen geen producten aan personen beneden 18 jaar

DUREX INTENSE

De nieuwe Durex Intense Orgasmic Gel is een baanbrekende clitorisstimulerende gel voor intensere orgasmen! Masseer tijdens het voorspel een paar druppeltjes op de clitoris en de speciaal ontworpen formule zal sensuele golven van verwarmende, verkoelende of tintelende sensaties teweegbrengen die de gevoeligheid van haar intieme zones zullen verhogen voor intenser genot! Tot 20 verpletterende orgasmen in slechts 1 flesje; een intenser orgasme voor haar, een nog spannendere seksuele ervaring voor jullie allebei!Je hoeft ons niet te geloven op ons woord: 8 van de 10 vrouwen die de nieuwe Durex Intense Gel gebruikten in een test, kregen een orgasme! Probeer het zelf. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Durex Intense Orgasmic Gel is geen glijmiddel. Het is een stimulerende gel, dus zijn er slechts 2 à 3 druppeltjes van nodig. Iedereen is echter anders, dus het kunnen voor jou 2 druppeltjes zijn, of misschien meer. Neem de tijd om te begrijpen hoe je lichaam reageert en hoe je de meeste stimulatie haalt uit de Durex Intense Orgasmic Gel

 

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

VIAGEL MAN

Viagel Men is een zeer aangename en erotisch stimulerende gel voor de mannelijke genitaliën. Laat Viagel Men de gevoeligheid van jouw genitaliën verhogen en geniet van een nog intensere penetratie!

Werking

Breng Viagel Men aan op de penis of laat jouw partner dit doen. Viagel Men verbetert de bloedtoevoer waardoor er een heerlijke tinteling ontstaat. Deze tinteling verhoogt de gevoeligheid van de genitaliën en prikkelt de penis. Hierdoor neemt de zin in seks toe waardoor de penis nog harder wordt.

Doordat de genitaliën extra gevoelig zijn kan ook een heftiger orgasme ervaren worden. De intense gevoelens van Viagel Men houden een half uur of langer aan. Dit verschilt echter per persoon. Bij regelmatig gebruik werkt Viagel Men steeds effectiever. Door de frisse geur en smaak is Viagel Men ook goed te gebruiken bij orale seks!

Ingrediënten:Naast water, alcohol en glycerine dragers Viagel de volgende stoffen:

 • Arnica
 • Menthol
 • Carbomeer (een synthetisch polymeer gebruikt als verdikking, schorsing en emulgator in farmaceutische producten).
 • Triethanolamine
 • Benzylalcohol
 • Methylchloroisothiazolinone
 • Methylisothiazolinone

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

VIAGEL for women

Viagel Women is een zeer aangename en erotisch stimulerende gel voor de vrouwelijke genitaliën. Laat Viagel Women de gevoeligheid van jouw genitaliën verhogen en geniet van een nog intensere penetratie!

Breng Viagel Women aan op en rond de clitoris of laat jouw partner dit doen. Viagel Women verbetert de bloedtoevoer waardoor er een heerlijke tinteling ontstaat. Deze tinteling verhoogt de gevoeligheid van de genitaliën en prikkelt de vagina. Hierdoor neemt de zin in seks toe waardoor de vagina vochtiger wordt.

Doordat de genitaliën extra gevoelig zijn kan ook een heftiger orgasme ervaren worden. De intense gevoelens van Viagel Women houden een half uur of langer aan. Dit verschilt echter per persoon. Bij regelmatig gebruik werkt Viagel Women steeds effectiever. Door de frisse geur en smaak is Viagel ook goed te gebruiken bij orale seks!

Ingrediënten:Water, Propylene Glycol, Alcohol, Arnica, Glycerine, Carbomer, Menthol, Triethanolamine, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylsothiazolione, Cl17200

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

G-Spot Opium Gel

Zoek jij een stimulerende gel voor zowel de vrouwelijke als de mannelijke genitaliën? Dan is
G-Spot Opium Gel voor beiden een heerlijk tintelende gel!Bij vrouwen geeft G-Spot Opium Gel direct een heerlijke tinteling, waardoor de G-Spot extra gestimuleerd wordt. Wanneer de gel wordt aangebracht op de eikel geeft ook dit een heerlijke tinteling. Het voordeel van de gel is dat mannen langer kunnen doorgaan, zonder een vroegtijdige zaadlozing te krijgen. Hierdoor kan de vrouw langer bevredigd worden, waardoor de kans groter is dat zij een G-Spot orgasme krijgt.

Ingrediënten:Mytragyna Speciosa , l-Arginine, Ascorbinezuur ( Vitamine C) , Gedestilleerd water , Alcohol ( 14,9%)

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

DUREX ZWEISAM

Durex zweisam glijmiddel 2x60ml
Dit mooi verpakte setje bestaat uit twee soorten glijmiddel. De ene heeft een warm-makend effect, en de andere een prikkelend effect. Dit is een ideaal cadeautje om aan je geliefde te geven, om samen van elkaar te kunnen genieten.

€ 19,95

€ 15,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Indische liefdescreme voor haar & hem

Stimulatiecreme voor intensievere Orgasmen.

Ingrediënten:aqua;alcohol;glycerin;macadamia;plantaardige olieén;glycol;methyl

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

LUST lady explosion

deze creme zorgt voor een betere doorbloeding van de vrouwelijke geslachtsorganen en zorgt voor een explosief orgasme

Ingrediënten:Aqua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glycerin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Capsicum Annuum Fruit Extract, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Lactic Acid.

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

 

Videotheek 18+

TELEFOON: 043 3626769

email:vid18plus@hotmail.com

ADRES: Dorpstraat 108 6227 br Maastricht

KvK: 14632238

BTW: 807388269B01

ONZE BANKREKENINGEN:

 

 NL42 INGB 0008373080


BE55 4566 4478 0144 ( voor Belgische klanten)