PAMELA

Hallo daar, ik ben Pamela, een rondborstige  bom die graag promiscue wordt. Sommigen noemen me misschien een beetje een nymfomane, maar ik kan er gewoon niets aan doen: ik wil altijd meer. Mijn honger naar passie en plezier is erg sterk, dus ik heb een man nodig die kan helpen mijn ondeugende verlangens te voeden. Mondeling, anaal, elk gaatje: word jij mijn speciale, keiharde traktatie? Specificaties: Schoenmaat: 36 (EU) | Kledingmaat: S, M - EU 36/38 | Buste: 95 cm | Taillemaat: 54 cm | Heupmaat: 97 cm | Pamela is een grote, levensgrote liefdespop gemaakt van premium materialen zoals glad TPE. Het ontwerp heeft een stevig stalen skelet voor maximale duurzaamheid en vrijstaand gebruik, en flexibiliteit om de pop in de gewenste positie te brengen. Elke dame van Bangers Babes beschikt over realistische orale, vaginale en anale textuurkanalen die indien gewenst kunnen worden opgewarmd / verwarmd. Andere levensechte details zijn kwaliteit haarstukjes, namaaknagels en delicate gelaatstrekken. Met een uitstekende kwaliteitsstandaard zal deze mooie dame je vele jaren lang je favoriete speeltje blijven. Deze luxe pop wordt geleverd met een breed scala aan accessoires om je dame er altijd goed uit te laten zien en te voelen! Inbegrepen in het pakket zijn twee ondeugende lingerie sets, S8 Quality speelgoedreiniger, S8 Zijdeachtig glijmiddel, S8 Vernieuwingspoeder, witte katoenen handschoenen voor het verplaatsen / hanteren van de pop, een set vervangende vingernagels, een USB-verwarmingsstaaf, een reinigende irrigator, een haarborstel en uitgebreide onderhoudsinstructies. Als je de echte deal wilt, is deze Bangers Babe je perfecte, plezierige match! Houd er rekening mee dat dit artikel vanwege zijn grootte en gewicht niet in conventionele productverpakkingen wordt geleverd en in plaats daarvan in een discrete, kartonnen doos wordt verzonden.
€ 1.999,00

€ 1.499,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

JESSICA

Hallo! Ik ben Jessica, een vrolijke, opstandige meid die altijd in de stemming is voor een goede tijd. Ik ben dol op het verkennen van de grenzen van plezier en vind het niet erg om de regels te overtreden. Ik kan een heel stout, ondeugend meisje zijn en heb een man nodig die me kan leiden, leren en disciplineren. Als je mijn wilde kant kunt temmen, beloof ik je te houden aan al je bevelen. Specificaties: Schoenmaat: 36 (EU) | Kledingmaat: XXS - EU 32 | Buste: 76 cm | Taillemaat: 51 cm | Heupmaat: 83 cm | Jessica is een grote, levensgrote liefdespop gemaakt van premium materialen zoals glad TPE. Het ontwerp heeft een stevig stalen skelet voor maximale duurzaamheid en vrijstaand gebruik, en flexibiliteit om de pop in de gewenste positie te brengen. Elke dame van Bangers Babes beschikt over realistische orale, vaginale en anale textuurkanalen die indien gewenst kunnen worden opgewarmd / verwarmd. Andere levensechte details zijn onder meer: kwaliteit haarstukje, namaaknagels en delicate gelaatstrekken. Met een uitstekende kwaliteitsstandaard zal deze mooie dame je vele jaren lang je favoriete speeltje blijven. Deze luxe pop wordt geleverd met een breed scala aan accessoires om je dame er altijd goed uit te laten zien en te voelen! Inbegrepen in het pakket zijn: twee ondeugende lingerie sets, S8 Quality speelgoedreiniger, S8 Zijdeachtig glijmiddel, S8 Vernieuwingspoeder, witte katoenen handschoenen voor het verplaatsen / hanteren van de pop, een set vervangende vingernagels, een USB-verwarmingsstaaf, een reinigende irrigator, een haarborstel en uitgebreide onderhoudsinstructies. Als je de echte deal wilt, is deze Bangers Babe je perfecte, plezierige match! Houd er rekening mee dat dit artikel vanwege zijn grootte en gewicht niet in conventionele productverpakkingen wordt geleverd en in plaats daarvan in een discrete, kartonnen doos wordt verzonden.
€ 1.999,00

€ 1.499,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

HELEN

 

Hallo, ik ben Helen, een onschuldige en een beetje verlegen meisje. Ik heb een man nodig die me alles kan laten zien wat er te weten valt over seksueel genot. Kun je me privélessen geven? Laten we de boeken overslaan en meteen doorgaan met fysieke training. Ik geef je onbeperkte toegang tot al mijn kleine gaatjes als je me kunt leren hoe ik een echte man kan bevredigen. Specificaties: Schoenmaat: 36 (EU) | Kledingmaat: XS, S - EU 34/36 | Buste: 85 cm | Taillemaat: 53 cm | Heupmaat: 82 cm | Helen is een grote, levensgrote liefdespop gemaakt van premium materialen zoals glad TPE. Het ontwerp heeft een stevig stalen skelet voor maximale duurzaamheid en vrijstaand gebruik, en flexibiliteit om de pop in de gewenste positie te brengen. Elke dame van Bangers Babes beschikt over realistische orale, vaginale en anale textuurkanalen die indien gewenst kunnen worden opgewarmd / verwarmd. Andere levensechte details zijn onder meer: kwaliteit haarstukje, namaaknagels en delicate gelaatstrekken. Met een uitstekende kwaliteitsstandaard zal deze mooie dame je vele jaren lang je favoriete speeltje blijven. Deze luxe pop wordt geleverd met een breed scala aan accessoires om je dame er altijd goed uit te laten zien en te voelen! Inbegrepen in het pakket zijn twee ondeugende lingerie sets, S8 Quality speelgoedreiniger, S8 Zijdeachtig glijmiddel, S8 Vernieuwingspoeder, witte katoenen handschoenen voor het verplaatsen / hanteren van de pop, een set vervangende vingernagels, een USB-verwarmingsstaaf, een reinigende irrigator, een haarborstel en uitgebreide onderhoudsinstructies. Als je de echte deal wilt, is deze Bangers Babe je perfecte, plezierige match! Houd er rekening mee dat dit artikel vanwege zijn grootte en gewicht niet in conventionele productverpakkingen wordt geleverd en in plaats daarvan in een discrete, kartonnen doos wordt verzonden.

€ 1.999,00

€ 1.499,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

 

Videotheek 18+

TELEFOON: 043 3626769

email:vid18plus@hotmail.com

ADRES: Dorpstraat 108 6227 br Maastricht

KvK: 14632238

BTW: 807388269B01

ONZE BANKREKENINGEN:

 

 NL42 INGB 0008373080


BE55 4566 4478 0144 ( voor Belgische klanten)