REALISTIC MASTURBATORS

geen verkoop aan personen beneden 18 jaar

Realistic Masturbator Ass-Mouth Brian

Deze masturbator heeft twee verschillende uiteinden: een neus en mond aan één uiteinde en een anus aan het andere uiteinde. Met een zachte en strakke sleeve aan de binnenkant biedt deze "Realistic Masturbator Ass-Mouth Brian" buitengewoon geweldige sensaties bij elke beweging. Het inwendige kanaal van de sleeve is gemaakt van huidvriendelijk TPE, waardoor hij extreem realistisch aanvoelt. Het plastic omhulsel biedt een goede grip en zorgt ervoor dat de sleeve niet beschadigd. Vervul al je homosexuele fantasieën met deze buitengewoon realistische masturbator.

€ 39,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Realistic mouth masturbator Michelle

Ontdek intense sensaties in de palm van je hand met de "Realistic Mouth Masturbator Michelle". Deze masturbator is gemaakt van huidvriendelijk TPE en voelt levensecht aan, terwijl hij een onopvallend uiterlijk heeft. Deze masturbator is speciaal gevormd om precies in de palm van je hand te passen en is gemaakt om een echte mond en keel na te bootsen. Ga de strakke opening binnen, voel het geribbelde kanaal en ervaar een buitengewoon geweldige, masserende sensatie.

 

€ 29,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Realistic vagina masturbator Britney

Ontdek intense sensaties in de palm van je hand met de "Realistic Vagina Masturbator Britney". Deze masturbator is gemaakt van huidvriendelijk TPE en voelt levensecht aan, terwijl hij een onopvallend uiterlijk heeft. Deze masturbator is speciaal gevormd om precies in de palm van je hand te passen en is gemaakt om een echte vagina na te bootsen. Ga de strakke opening binnen, voel het geribbelde kanaal en ervaar een buitengewoon geweldige, masserende sensatie.

 

€ 29,95

 • Uitverkocht

Realistic masturbator mouth Jenna

Breng je deep throat fantasieën tot leven met de buitengewoon geweldige textuur en het strak geribbelde kanaal van de "Realistic Masturbator Mouth Jenna". Deze masturbator is speciaal gevormd om precies in de palm van je hand te passen en is gemaakt van huidvriendelijk TPE waardoor deze toy extreem realistisch aanvoelt. Duw je lid in deze masturbator en laat je compleet inslikken. Het diep-geribbelde kanaal zorgt voor een intense textuur. Bedek het gat aan de achterkant om extra sterkte zuig-sensaties te ervaren.

 

 
Realistic Masturbator Mouth Jenna (Skin)

€ 19,95

 • Uitverkocht

Realistic vagina masturbator Vanessa

De "Realistic Vagina Masturbator Vanessa" is geribbeld voor jouw plezier, gemaakt van huidvriendelijk TPE voor buitengewoon levensechte sensaties. Deze hand-formaat toy heeft realistische labia voor een visueel aangename uitstraling. De geribbelde buitenkant garandeerd een stevige grip, zelfs wanneer er glijmiddel wordt gebruikt. Ervaar een beter-dan-seks gevoel wanneer de masturbator penetreert. Geniet van de verhoogde bobbels voor een intense, rollende massage. Bedek het gat aan de achterkant om extra sterkte zuig-sensaties te ervaren.

 

 
Realistic Vagina Masturbator Vanessa (Skin)

€ 19,95

 • Uitverkocht

SASHA

Ontdek intense sensaties in de palm van je hand met de "Realistic Vibrating Mouth Masturbator Sasha". Deze masturbator is gemaakt van huidvriendelijk TPE en voelt levensecht aan, terwijl hij een onopvallend uiterlijk heeft. Deze masturbator is speciaal gevormd om precies in de palm van je hand te passen en is gemaakt om een echte mond na te bootsen. Ga de strakke opening binnen, voel het geribbelde kanaal en ervaar een buitengewoon geweldige, masserende sensatie. De losse bullet vibrator past precies om de masturbator en zorgt voor een nóg intensere orale seks simulatie. De bullet vibrator kan ook los gebruikt worden. De batterijen van deze toy kunnen niet worden vervangen.

 
Realistic Vibrating Mouth Masturbator Sasha (Skin)

€ 24,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Natalie

Ontdek intense sensaties in de palm van je hand met de "Realistic Vibrating Vagina Masturbator Natalie". Deze masturbator is gemaakt van huidvriendelijk TPE en voelt levensecht aan, terwijl hij een onopvallend uiterlijk heeft. Deze masturbator is speciaal gevormd om precies in de palm van je hand te passen en is gemaakt om een echte vagina na te bootsen. Ga de strakke opening binnen, voel het geribbelde kanaal en ervaar een buitengewoon geweldige, masserende sensatie. De losse bullet vibrator past precies om de masturbator en zorgt voor een nóg intensere seks simulatie. De bullet vibrator kan ook los gebruikt worden. De batterijen van deze toy kunnen niet worden vervangen.

 
Realistic Vibrating Vagina Masturbator Natalie (Skin)

€ 24,95

 • Uitverkocht

SAMANTHA

Deze "Realistic Masturbator Vagina Samantha" is rekbaar, strak, makkelijk om vast te houden en biedt buitengewoon geweldige sensaties. Als je van opwindende texturen houdt, is deze toy zeker iets voor jou. De "Realistic Masturbator Vagina Samantha" is gemaakt van huidvriendelijk TPE waardoor hij levensecht aanvoelt en er realistisch uitziet. Het strakke kanaal van deze masturbator zorgt voor een beter-dan-seks ervaring, met elke beweging wrijven de strakke ribbels over je schacht. Bedek het gat aan de achterkant om extra sterke zuig-sensaties te ervaren.

 
Realistic Masturbator Vagina Samantha (Skin)

€ 19,95

 • Uitverkocht

JESSICA

Ontdek intense sensaties in de palm van je hand met de "Realistic See Through Masturbator Jessica". Deze masturbator is gemaakt van huidvriendelijk TPE en voelt levensecht aan, terwijl hij een onopvallend uiterlijk heeft. Deze masturbator is speciaal gevormd om precies in de palm van je hand te passen en is gemaakt om een echte vagina na te bootsen. Ga de strakke opening binnen, voel de verhoogde bobbels in het strakke kanaal en ervaar een geweldige, rollende, masserende sensatie.

 
Realistic See Through Vagina Masturbator Jessica (Clear)

€ 24,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Realistic Vibrating Ass Masturbator Alexis (Skin)

Ontdek intense sensaties in de palm van je hand met de "Realistic Vibrating Ass Masturbator Alexis". Deze masturbator is gemaakt van huidvriendelijk TPE en voelt levensecht aan, terwijl hij een onopvallend uiterlijk heeft. Deze masturbator is speciaal gevormd om precies in de palm van je hand te passen en is gemaakt om een echte anus na te bootsen. Ga de strakke opening binnen, voel het geribbelde kanaal en ervaar een buitengewoon geweldige, masserende sensatie. De losse bullet vibrator past precies om de masturbator en zorgt voor een nóg intensere anale-seks simulatie. De bullet vibrator kan ook los gebruikt worden. De batterijen van deze toy kunnen niet worden vervangen
 

€ 24,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

 

Videotheek 18+

TELEFOON: 043 3626769

email:vid18plus@hotmail.com

ADRES: Dorpstraat 108 6227 br Maastricht

KvK: 14632238

BTW: 807388269B01

ONZE BANKREKENINGEN:

 

 NL42 INGB 0008373080


BE55 4566 4478 0144 ( voor Belgische klanten)